0
0.00 lei
0

Politica de confidentialitate

SC HAINE IEFTINE SRL in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.haineieftinesibune.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

Vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea.

SC HAINE IEFTINE SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare in prealabil. Motiv pentru care va rugam sa accesati periodic cele doua sectiuni.

DATE PERSONALE SI ALTE DATE

Puteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveste.

SC HAINE IEFTINE SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.haineieftinesibune.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, aceste informatii sunt confidentiale si vor fi pastrate de www.haineieftinesibune.ro.

Pe langa cele mentionate mai sus, colectarea datelor cu caracter personal pe www.haineieftinesibune.ro implica si completarea formularele de plata online, atunci cand efectuati o tranzacție eCommerce. Aceste formulare trebuie completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

www.haineieftinesibune.ro nu colecteaza date pentru platile online, acestea sunt sunt efectuate prin servicii precum PayU și PayPal.

Folosim datele cu caracter personal, colectate pe site-ul www.haineieftinesibune.ro, pentru facturarea produselor si livrarea acestora.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara acordul dumneavoastra in caz de litigii pivind fraudele la plata catre bancile implicate in platile online si catre institutiile abilitate, conform prevederilor legii 677/2001.

www.haineieftinesibune.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

MINORI

www.haineieftinesibune.ro nu vinde produse care sa fie cumparate de catre minori. www.haineieftinesibune.ro poate vinde sau incasa contravaloarea unor produsei destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

LEGISALTIE

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei.

SC HAINE IEFTINE SRL

Adresa: Aleea Ilia, Bucuresti, Romania

Cod Fiscal: 35832733

Reg. Comert: J40/4138/2016

Banca: Banca Transilvania

Cont IBAN: RO07BTRLRONCRT0341925501

Cont euro: RO54BTRLEURCRT0341925501