0
0.00 lei
0

Retur

Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, cu toate accesoriile şi etichetele originale, fără semne de purtare.

In cazul in care doriti efectuarea unui retur, acesta se anunta telefonic si trebuie mentionata intentia de a fi inlocuite produsele sau de returnare a banilor. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil.

Daca pentru schimbul produselor plasati o noua comanda pe site si nu ne anuntati/mentionati la observatii ca este vorba de un retur, nu ne asumam raspunderea ca schimbul de colete se va realiza.

Valoarea produselor inlocuite va fi egala sau mai mare cu cea a produselor returnate. Nu se admite pentru produsele returnate alegerea unui alt produs cu valoare mai mica si restituirea diferentei, situatie in care optati pentru inlocuirea cu un produs cu aceeasi valoare sau restituirea intregii sume.

Returnarea se face prin posta sau curierat, iar costul transportului este suportat de client.

Nu acceptam colete cu ramburs!

Pentru schimb de colete se achita 14 lei, reprezentand costul transportului catre noi, iar noi vom suporta costul transportului pentru produsele alese in schimb.

In cazul in care marimea aleasa nu vi se potriveste, puteti solicita o alta marime sau alt produs (daca este cazul, se va achita diferenta de plata).

Din motive de igiena, lenjeria intima nu se returneaza.

Pentru articolul ales in schimb, vom suporta cheltuilelile de transport catre destinatia dvs.

In cazul in care produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc, nu mai pot fi schimbate. In aceasta situatie returnati produsele, iar contravaloarea articolelor va fi virata in contul dvs. bancar.

www.haineieftinesibune.ro va ofera garantia ca articolele comandate sunt intr-o stare impecabila. In cazul unei exceptii, ne asumam raspunderea sa va inlocuim articolul cu unul identic, suportand si taxele aferente transportului.

Restituirea contravalorii se face doar pe valoarea articolului returnat, în maxim 7 zile de la data returnarii prin Transfer bancar, in contul dvs. IBAN.

In cazul in care la comanda ati beneficiat de reduceri/promotii sau transport gratuit, iar comanda este returnata, bonusurile vor fi scazute din valoarea sumei ce trebuie restituita in contul bancar.