0
0.00 lei
0

Termeni si conditii

Termenii si conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de produse de catre SC HAINE IEFTINE SRL, prin intermediul magazinului online www.haineieftinesibune.ro.

Dispozitii generale:

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul www.haineieftinesibune.ro, proprietatea SC HAINE IEFTINE SRL. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Pentru folosirea site-ului in cele mai bune conditii, recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio notificare prealabila. Navigarea pe acest site inseamna acordul, fara nicio notificare, sa putem sterge/ adauga orice informatie sau intrerupe orice activitate pe site.

Produse:

Produsele comercializate de www.haineieftinesibune.ro sunt produse noi. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil, iar din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta prezentata pe site. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate (pot fi mici diferente la culoare, aspect).

De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor si actualizarea continutului. In masuratorile articolelor prezentate si afisate pe site, pot aparea erori de 2-3 cm.

Preturile produselor includ TVA si nu includ taxele de livrare.

Drepturi de autor:

Imaginile, continutul, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala www.haineieftinesibune.ro ori a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice sunt proprietatea personala www.haineieftinesibune.ro si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului.

Livrarea:

Livrarea se face în 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid. Pentru comenzi peste 300 lei transportul este gratuit. Pentru comenzi sub 300 lei taxa de transport este de 14 lei prin curier.

Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc, ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda in cauza.

In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea coletelor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.

In cazul in care coletul livrat nu este ridicat, ne rezervam dreptul de a expedia un alt colet, doar cu plata in avans.

Pentru livrari in afara tarii, taxa de transport este 100 lei . Livrarea se face intre 3 si 4 zile, in functie de tara in care locuiti.

Pentru a expedia comenzile internationale este necesara plata in avans. Aceasta se poate face direct cu cardul sau prin transfer bancar.

!!! Haine ieftine SRL isi rezerva dreptul de a selecta clientii !!!

Modalitati de plata:

Modalitatile prin care poti achita produsele noastre sunt: Ramburs – plata la curier la preluarea coletului; Online prin card bancar - cardurile acceptate sunt Visa si MasterCard; Transfer bancar – prin ordin de plata in contul nostru RO07BTRLRONCRT0341925501 deschis la Banca Transilvania, Bucuresti.; Plata in rate

Returnarea produselor:

Consumatorul are dreptul de returna produsul fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Singurele costuri suportate de client sunt cheltuielile de transport pentru returnarea produselor conf. O.U.G. 34/2014.

In cazul in care doriti efectuarea unui retur, acesta se anunta telefonic, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul SC HAINE IEFTINE SRL in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului. De asemenea, trebuie mentionata intentia de a fi inlocuite produsele sau de returnare a banilor. Mentionam ca produsele vor fi inlocuite in limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate numai in cazul in care au eticheta intacta si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost purtate (miros, urme de machiaj, diverse pete).

Valoarea produselor inlocuite va fi egala sau mai mare cu cea a produselor returnate. Nu se admite pentru produsele returnate alegerea unui alt produs cu valoare mai mica si restituirea diferentei, situatie in care optati pentru inlocuirea cu un produs cu aceeasi valoare sau restituirea intregii sume.

In cazul in care produsele trimise la schimb nu vi se potrivesc acestea nu mai pot fi schimbate. In aceasta situatie, contravaloarea produselor va fi virata in contul dvs. bancar.

Premiile sub forma de voucher sau produsele castigate in urma concursurilor organizate de www.haineieftinesibune.ro, nu se returneaza.

Pentru returul banilor, acestia vor fi rambursati in termen de 7 de zile conform Ordonantei de urgenta 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, prin virament bancar in contul clientului.

Iti vom rambursa integral contravaloarea produsului fara costuri de livrare. Beneficiile obtinute in urma comenzii vor fi automat anulate, daca, in urma returului nu se mai indeplinesc conditiile de acordare a acestora.

Garantia produselor:

Pentru pastrarea garantiei este foarte important de respectat instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta din interior. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Totodata tinand cont de drepturile consumatorilor prevazute de Legea nr. 449/2003, www.haineieftinesibune.ro ofera garantia legala de conformitate pentru produsele comercializate.

Date cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC HAINE IEFTINE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal furnizate de client.